Kansi

PALSTAT:
Kirjefrendit
Kundi ei vastaa
Meikkileikki
Lärveiset
PotsiBoski
Wanted

NOVELLIT:
Intiaanikesä

TESTERIT:
Raskaustesti
Poweritesti
Juletesteri

Huom! Muut Sainiksen palstat ovat muuttanut uuden Glitteri-lehden arkistoon. Tervetuloa tutustumaan!

Lukijan oma tarina:

Intiaanikesä


Oli skolen päättäjäiset. Mä, siis Stigu, ja kax mun bestistä, Stroba ja Lisba (me ollaan siis kaikki giltsejä), homehduttiin skolen juhlasalin nurkassa. Rexi molotti jotain tosi himmeetä, en mä edes jaxanut ottaa selkoo et mitä se uhos. No, lopux veisattiin se sumeen kulunu fakin suvivirsi ja sitte ei muuta ku menox. Ainoo syy mix mä, Stigu ja Lisba oltiin salissa oli se, että hiffattiin eilen et vois olla fixuu ens vuanna yziluokan päättäjäisissä osata dusata oikeit jutskii, ettei olis ihan boltsi hukassa.

Mä moikkasin viälä parii jätkää skolen pihalla. Sit me lähettiin kolmistaan käppäileen himbeen. Lisba asu ihan skolen lähellä, joten mä ja Stroba jatkettiin kimpassa kävelyy. Matkalla me juteltiin kaikenlaista, enimmäxeen jätkistä ja tästä illasta. "Lähetsä vetään perseet olalle Jokikseen?" kysy Stroba. "Emmä tiiä viälä. Faija ja mutsi haluis lähtee landelle jo tänä iltana ja ne haluis mut megeen." "Vähäxä oot mamo!" tiuskas Stroba mulle niin sumeen kovaa et koko tienoo käänty kattoon meitä. Stroballa alko aina kiehuun kauheen helposti. Six kai Stinde olikin tehny bänät sen kanssa pari viikkoo sitte. Vaixe sano aina kaiken ihan suaraan niin silti se ei tarkottanu pahaa, tai niin mä ainakin funtsasin.

Me käveltiin vähä aikaa niin ettei kumpikaan sanonu yhtään mitään. Sit ku me oltiin assan kohalla, Stroba tarras mua harteista. "Kuule Stigu", se alotti. Mä hogasin et sillä oli nyt taas joku kuningasajatus. Sen näki heti sen ilmeestä. "Mitä jos sä kysysit sun porukoilta jos ne vois tällä kertaa lähtee ilman sua sinne landelle. Sitte illalla voitas pyytää pari frendii messiin ja mennä teille himbeen vähä bailaan. Exjoo?!?"

Stroba oli ensimmäistä kertaa mun kanssa noin innostunu jostain. Selvin päin. "Vaikka mä jäisinkin himaan niin ei ne anna mun pitää himabailuja. Ne muistaa liian hyvin sen kerran ku systeri piti lakkiaistensa jälkeisenä viikonloppuna bailut meillä kotona. Sillon meillä ei ollu ees himavakuutusta. Faija maksaa liksastaan viäläkin niitä vahinkoja." "Exun broidis oo kotona kanssa?" Stroba kysy. "On, so what?" Mä kysyin tyhmänä. "Sano porukoille eze jää vahtimaan juhlia, exe täyttäny just kaheksantoista?" Yritti Stroba vaatia. "Täyttihän se, mut emmä oikeen tiiä siltikään..." Nyt mä olin tosi pulassa. Niin himmeen sumeen sikamageessa pulassa ettei mun auttanu muuta ku suostua kysyyn mudelta. Mä kuitenki vaadin Strobaa tuleen messiin, yxin mä en uskaltais kysyy, se oli vissi jutska.

Me tultiin meiän himan dörtsille. Mä kaivoin tiukkojen farkkujeni taskusta avaimen. Mutsin olis kyllä pitäny jo tulla töistä. Faija tulee yleensä vasta viiden kuuden aikaan, joten nyt olis vika mahku kysyy asiaa. Ennenku me oltiin kunnolla edes eteisessä ryntäs mutsi meiän luo. "Hei Stina ja Liisa! Kuule Stina, voisitko sinä jäädä kuitenkin täksi viikonlopuksi vielä kotiin Jaakon kanssa. Isä lähti juuri rautakauppaan ostamaan lautoja. Hän aikoo korjata mökin kuistin tänä viikonloppuna ja autoon ei kuulemma mahdu kuin laudat ja vaatekassit minun ja iskän lisäksi. Jaakolle on tulossa illalla tänne Pekka ja Timo kylään. Pidät vaikka niille seuraa. Ja voihan Liisakin tulla. No minä lähden nyt, isä odottaa varmaan jo pihalla. Hei sitten. Mikron päällä on sata markkaa, jos tahdotte käydä kaupassa Jaakon kanssa. Jääkaappi on kyllä täynnä tavaraa, joten tuskin te nälkään kuolette. Jaakko tulee varmaan seitsemän aikaan treeneistä. Hei sitten! Soittakaa jos tulee asiaa, isällä on kyllä matkapuhelin auki. Hei vaan!" Mä en ehtiny sanoo sanaakaan ku mutsi jo paiskas oven kiinni. Asia taisi olla sillä selvä. Stroba lähti himaan laittaan kamoja kuntoon ja samalla se lupas soittaa parille frendilleen jos ne haluis tulla illalla messiin. Varttii vaille nepa se rimpautti mun känään ja sano tulevansa puolen tunnin sisällä. Mä olin jo etukäteen pyytäny Jaskaa hakeen mulle pari kaljaa ja siiderii Rimistä iltaa varten. Mä viimestelin viälä mun meikkiä kun dörtsikello jo soi. "Mä otin vähä evästä" hihkaisi Stroba. Sillä oli käsissä kolme kassillista naassii ja sipsejä ja muuta hyvää. Sen reppu kilisi kuin Joulupukin kalsarit pesukoneessa ja oven viereen se oli raahannu täpötäyden keppanakorin. Mitäköhän tästäkin illasta tulee, mä ajattelin hiljaa ittekseni.

Kello oli femman vajaa seittemän. Me oltiin jo vedetty pual korii kaljaa. Tai siis Stroba oli. Tilanne oli öbaut 9-3. Mä olin ihan okei. Stroba pualestaan laattas partsilta alas kuudetta kertaa. Sizoi dörtsikello. Sielloli Lisba, jolle Stroba oli kuulemma ekax soittanu. Seittemän jälkeen jengiä alko lappaan ihan simon tiheesti. Koko ajan sai kontata ovelle. Pual kaheksan meit oli jo kaheksantoista giltsii naukkaillen omista taskumateistamme. Varttii vaille kaheksan Jaska tuli, niinku mutsi sanoki, räkäkännissä himaan Pexin ja Timben megessä, tai oikeestaan Pexi & Timbe kanto Jaskaa sisään. Ne heitti pari sovinistista seksitsoukkii, jonka jälkeen ne konttas Jaskan huoneeseen örmyymään. Yhtäkkii ulko-ovi pamahti auki ja ineen ryntäs neljä yziluokkalaista jätkää. Mä katoin kysyvästi Strobaa. Se kuiskas vaivalloisesti: "Kai ne on kuullu jostain..." Sit se lähtiki yrjöömään partsille. Ekax ne jätkät nappas taskuihinsa meiän kaljat ja pudotti mutsin anopiltaan saamaan maljakon. Mä yritin turhaan huutaa Jaskaa sa sen frendei jelppimään. Onnex ne jäbät häipy hetken päästä. Mä huokasin helpotuxesta. Kerran kuulemma jossain partyissä jotku oli pistäny väliseinän paskax naapuuriin saakka. Poliisi oli tullu hakeen ne rakkarit poseen. Olis varmaan sikakivaa sen jälkeen näytellä 'kilttiä naapurintyttöä' naapurin pastoripariskunnalle! No meillä ei nyt onnex käyny mittään - paitti että mikro ja se satku sen päältä oli häipänny. Sellasta sattuu...

Kybän aikaan me oltiin jo niin kännissä et me kaikki vaan käkätettiin, juotiin ja laatattiin. Jaska, Timbe ja Pexi tuli kattoon meiän remuumista. Mä lähin ryömiin käymään keittiössä. Sitku mä tulin takas mä näin kuinka Timbe ja meiän joukon kovistyttö, Mussu, meni kahestaan veskiin. Stroba laattas parvekkeella ja Jaska lääppi Ellua sohvalla. TÄ!!! Näinxmä oikeen? Mun broidi hiplas joukon hiljasinta tyttöä meiän himbessä! Enneku mä kunnolla hiffasin koko jutskan niin ne painu jo Jaskan huoneeseen. Stroba laattas taas. Just sillon eteisen ovi lävähti auki. Mutsi ja Faija astu dörtsistä ineen. Mahto ne yllättyä nähessään meiän himan; maljakko pirstaleina lattialla, mikron kokonen aukko keittiön pöydällä, lattia täynnä pulloja ja humalaisia murrosikäsiä, Stroba laattaamassa partsilla, Pexi kusemassa fiikuksen juurella, Mussu ja Timbe bylsimässä vessassa, Jaska ja Ellu bylsimässä Jaskan pöydällä (ovi auki) ja Mirva kähmimässä Jennyä makkarissa.

Juhannukseen saakka mä olin muden ja faden tiukassa valvonnassa sen himabilejutskun takia. Heti juhannusviikonlopun (möksällä) jälkeen mä alotin kesäduunin jöddenmyyjänä kylän keskustassa. Se oli sellanen snadi koppero, myyntitilan lisäx sellanen hikinen takahuone, josta pääs vielä hikisempään vessaan. Ihan kiva mesta silti eikä liksakaan ollu ihan perseestä, kaxfemma per tunti. Mä aioin olla duunissa pari kolme viikkoo joidenka jälkeen mä funtsasin relata viikon verran ennen riparii Holmassa.

Tää muutaman viikon duunijaxo olis ollu täyttä tuskaa (pain, ya know), jollei siellä olis ollu kesäduunissa yx Bruse.

Bruse oli 20 vee ja se oli meiän lukiossa viimesellä luokalla. Bruse oli just sellanen hunajapoitsu, olemus kuin komeimmalla vartsalla konsanaan, sen kroppa oli ku kellä tahansa huippu-urheilijalla. Bruse oli aika hiljanen tyyppi, mutta sitäkin symppiksempi. Bruce anto mulle sen kesän aikana kaiken sen, mitä munlainen gimma just tarttee. Me hengailtiin yhessä koko kesäloma, kunnes se syxyllä ilmotti ettei se voinu olla enää mun kaa. Ku sillä oli joku 14vee tytsy kotona kahen lapsen kanssa.

Muzilti aina ku mä nään jonku kimman ja kundin halaavan jossain niin mä muistan Brusen ja mun yhteisen kesän - oikeen intiaanikesän...


© Jvvv.net