LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.
Please visit The Official LEGO® Website at www.lego.com.

LEGO® on LEGO-yhtymän rekisteröity tavaramerkki joka ei millään tavalla sponsoroi, ylläpidä tai kannata tätä sivustoa.
Ole ystävällinen ja vieraile virallisella LEGO® Websivulla osoitteessa www.lego.com

Updated/päivitetty: 24.6.2007

Home/Alkuun | Me & bricks/Minä & palikat | Gallery/Galleria | Links/Linkit | Future/Tulevaisuus | Jvvv.net

Kokoelman koko ja sen esillepano:
* Muutama sarja sekä satunnaisia palikoita (-1985)
Jonkin verran (kourallinen) perheellämme on ollut 70-luvun palikoita, mutta käytännössä kaikki palikkani ovat itse saatuja tai hankittuja. Ensimmäisiä sarjojani ovat ainakin vuoden 1981 Paloasema (6382) sekä Moottoripyöräkauppa (6373) vuodelta 1984, jotka molemmat muistaakseni olen saanut pikkuserkkujeni perheeltä syntymäpäivälahjoiksi.
* Sekalainen määrä palikoita erinäisistä sarjoista (1985-1989)
Yleensä levitettynä jonkinlaiselle pöytälevylle sekalaiseen läjään. Palikoiden keskelle aurattu ajourat autoleikeille.
* Pieni määrä tielevyjä sekä useita eri sarjoja (1989-1993)
Ajan myötä tielevyjen määrä mahdollisti jo pienen kaupungin rakentamisen. 10-vuotissyntymäpäivänäni sain kavereilta toiveitteni mukaisesti muutaman tielevypaketin sekä muutamia pieniä sarjoja. Ilmeisestikin kesällä 1992 kuljetin kaikki legoni mökille, ja kaupunkini mahtui hyvin puolikkaaseen parin neliön leikkimökistämme. Tuolloin viimeistään aloin olla sitä mieltä että talojen ja autojen kuuluu olla yksivärisiä, eikä ylimaallisen infernaalisen kukertavia. Muistan kuinka tuona kesänä ostin Orivedeltä Italialaisen ravintolan, jonka kokosin jo paluumatkalla mökille.
Saman syksyn säästin ja säästin ja säästin rahaa ostaakseni sitten loppuvuonna, syntymäpäivänäni rutkasti legoja. Ihmeiden ihme, sain säästettyä vähintäänkin niin paljon rahaa kuin halusin ja tarvitsin, ja näin ollen ensimmäisen Itäkeskuksen-reissuni tuliaisina olivat niin Octanin huoltoasema (6397) kuin myös Paradisa-sarjan rantahuvila (6416) ja rantakahvilakin (6411), kaikki vuoden 1992 uutuuksia. Lisäksi rahani riittivät vielä punaisen palikkapaketin ostoon.