Lämpimän löyhähtävä tervehdys.

Warm welcome.

Möyh.


Jos haluat tukea Himbepaagiksen välttämätöntä olemassaoloa, voit tehdä
CDon, Amazon USA ja Amazon UK -ostoksesi näiden linkkien kautta.
Syvä kumarrus ja kiitos.


If you wanna support Jvvv.net's existence, you can do your purchases from CDon, Amazon USA and Amazon UK by clicking these links.
Thank you.


Heipä hei, hyvää iltaa!

Tervetuloa kertakaikkisesti allekirjoittaneen kotisivuille. Kenties olet satunnainen vierailija, kenties raukka käyt täällä harva se päivä luullen että muka saisin aikaiseksi päivityksiä. Molemmille ihmisryhmille ja kaikille siltä väliltä (ihmisen) vilpitön tervetulotoivotus.

Mikäli mielit sisääntyä vielä syvemmäs sivuston syövereihin, lienee paikallaan muutama sana tarjottavasta sisällöstä. CD-lista toimii kätevänä katalogina alati kasvavaan levykokoelmaani, ja listasta löydät tällä hetkellä noin 3500 cd-levyn ja yli 32 000:n kappaleen arvostelut. Vuosien varrella näpsimiäni valokuvia voit haistella Kuvat-osastolla. Jämät-osioon olen sullonut kaikenlaista sekalaista informaatiota, kuten listauksen niin koti- kuin elokuvateatterikatsannoistani. Palikkakiinnostustani valottavat hieman Minifinglandin omat sivut. Lukioaikojen Sainis-hupailun seuralainen, Glitteri-teinilehti on ovi luke- ja tuntemattomiin teinitaivaisiin.

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun jostakin syystä tai vaikka ihan ilman mitään syytä, voit tehdä sen esimerkiksi sähköpostilla tai kotisivupalautteella.

Parhain terveisin, Ville V.

© 1997-2015 Jvvv.net

Paitsi:

Glitteri, Sainis, Kirotusvirheet:
Ville V, Satu R, Tuuli R
Rukalistat:
Ville V, Iida M

Sivujen ideointi ja layout:
Ville V

Glitteri - Lehti, jossa ei ole munaa.
SAINIS - Megamagee nuorisolehti!